Lever.

Skepp ohoj!
Nu har en hel sommar gått sen jag va inne här. Kanske borde ta tag i dett igen. Är rätt kul märkte jag själv att gå tillbaks och läsa vad jag gjort.

Den här sommaren började som vanligt med en tidig semestervecka strax utanför Sölvesborg i den lilla hålan Norje. Vi var ett ovanligt stort sällskap i år och hade himla trevligt. Minus var regnet o blåsten.




Annars har jag hängt mycket med min kära svägerska Kattis. Öl och Chicago har stått på schemat. Sen har de trampat igång poolvärmaren så 32 grader brukar det vara i vattnet. Najs!




Har blivit en del fiske också. Lyckades nästan dra upp en ål. Fick en fin abborre och en gädda också.




I torsdags tog min semster slut. Så det vart back to work. Hade kick off som avlutades med BouleBar och buffé. Kom till final hihi.
Men vi får väl se vart den här veckan leder, har ju eventuellt nytt på g. Och det är det fler som har vad jag förstått.

Igår var det hemma match också. Drog hem till Mackan innan matchen och drack några bira. Sen taxi till Ekens får några fler. In på Råsunda, vinna med 1-0 på straff i 87e. Tillbaks till Ekens för att fira vinsten. Någon kläcker den brilljanta idén att åka till Harry B James, vilket vi gjorde. Det vart faan drag. Hade svinkul. Tack alla för igår! (Förrutom Mats som alltid ska bli kräks-Mats=)

Nu ska jag återgå till att göra (o)vettiga saker.
Puss o hej!





RSS 2.0