Dags att blogga lite igen..

Nu är varenda himla julklapp avklarad. Förrutom en som ska dimpa ner i brevlådan vilken dag som helst. Har t.o.m. införskaffat en lite grej till kollegorna från mig och Maddelina.

Har varit iväg med Kattis nu direkt efter jobbet och kirrat de sista. Fick också själv en superduper gosigsnosig tjocktröja med ludd i luvan. För det var jag värd.

Julafton spikad nu också. Först hem till Kattis för mys och fika med barnen. Och sen hem till Gunnel med hela tjocka Dahlin-släkten. På juldagen blir det, verkar det som, upp till landet med Hempen och förhoppningsvis mormor och morfar.

Är så himla trött nu. Kroppen och knoppen skriker efter semester. Det är verkligen dags. Är så himla glad över att jag slösat bort fem semsterdagar så jag kan vara ledig fr.o.m. julafton t.o.m. den 7/1.

Nu ska jag kolla på Anna Anka, hon är tuff.







det är inte alla..

.. som sett Maddelina äga TVÅ påsar smörpopcorn i ett svep. Hon förnedrade de stackars exploderade majskornen härom helgen.



Tror det kan vara hennes dolda talang. "Vad är du bra på?" "Jag är top notch på att äta popcorn, rankad trea i Sverige. Men det måste vara mitt sponsormärke Estrella smörpopcorn, de glider bäst ner i strupen."

Igår var det julbord med jobbet. Trevligt men var trött så in i bomben så ville bara hem och sova.
När jag kom hem låg det julklappar till mig under granen. Måste varit snäll i år ändå då. Klämde och skakade lite på dem när Mats inte såg, för jag har fått kläm-förbud.
Orkade iaf som tur var se det första Big Brother avsnittet på kvällen också.

Idag har det varit en helt vanlig dag med mycket pulkaåkning och snöbus. Rätt hyvens med vinter ändå, bara man klär på sig ordentligt.

I morgon ska jag och Mats ut på äventyr i Bredäng av alla ställen. Får se hur det slutar med tanke på att vi båda har lokalsinne som en annan pappkartong.

Tror det ska bli lite bubbelbad med Kalle Anka strax.



müde

Jag är trött. Ska öppna imorrn så det blir nog sängen snart.
Har ändå vart en rätt produktiv dag. Är lite stolt för jag har fixat lite kring tänkta engelska studier. Hoppas på att få fram all behövlig information å det snaraste så jag kan komma igång.

I morgon, öppning som sagt. Hinner hem en sväng innan det blir julbord med jobbet. Brukar bli rätt trevligt. Scandic Hotel är platsen det händer kring jul. =)



Haha Adis, vill du ha lite mer lypsyl?
Somliga är mer lättlurade än andra..

Vill avsluta med ett JÄTTE TACK till Brio lek och lär i Sätra! Dundersnälla och proffsigt bemötande. Tack!



Tomten har redan kommit och mats ska börja blogga (?)

Well.
Idag har det varit full rulle och julklappsjakt. Snällaste mamman kom och hämtade mig hemma och vi begav oss till Outlet. Hittade inget skoj alls där förrutom schyssta trosor från Björn Borg. Drog vidare till ohyggliga Kista, med massa hemska människor och mycket ljud. Där inhandlades faktiskt en hel del.
Så nu har jag nästan alla julklappar klara;

Rasmus
Emmi
Kattis
Helena
Mamma
Gunnel (?) Hoppas att Kattis har ordnat.
Mats (nästan i alla fall)

Detta  betyder att det typ bara är Oliver kvar :)

Här är världens bästa Hempen som tjatat om att få vara med här.

Håll till godo!

 

Kom hem vid fyra-tiden och lagade typ godaste maten- kycklinggryta med kokosmjölk. Mmm.

Såg då även att tomten varit här! Bildbevis finns.

Nu går tiden till att ladda batterierna för att orka jobba imorrn. Tittar på Time Team, som för övrigt kan vara ett av de bästa programmen som går på teve.

 

Hittade en supersöt tröja på vad som kan komma bli min nya favorit-affär NewYorker. Har även på mig den snygga mössan jag fått av Kattis eftersom hennes man inte tillåter henne bära den offentligt.
Till höger ser man tydliga bevis på att tomten har varit hos oss och lämnat klappar!


 

Dagens värsting: Mats kanske ska börja gitarr-blogga! Hur nice som helst!

 

 


 


pygmalion

Halloj.
Vart en ytterst trevlig kväll igår med grabsen. Lillebror ägde i Buzz och så kollade vi på en norsk splatterfilm; Død Snø. Den va, hmm, rätt intressant. :)
Sen kom Adis nya tjej, spännande.

Dan har precis dragit och vi har precis ätit frukost. Sitter nu med en kopp kaffe i handen.
Har förövrigt haft ordet Pygmalion på hjärnan hela morgonen. Rätt jobbigt i alla fall för Mats.
Ja, jag hade visst inte så mycket mer att delge.

Ajöken





.

Grattis på födelsedagen
MADDELINA!






RSS 2.0