OnePiece

Hallåj! Igår lyckades jag knappa hem en OnePiece med schysst rabatt, äntligen! Dock inte den helrosa jag alltid velat ha, den verkar utgått. Men är helnöjd i allafall. Hoppas bara man inte har den oturen Adam hade när han beställde. Han fick hem fel modell en månad försent. Men men, än ska man inte måla fan på väggen.

Ikväll ska vi ha lite födelsedagsfest. Lite tidigt, men vad gör man inte för Christa =)
Kommer rätt mycket folk så vi har hyrt lokalen här i området. Blir liksom inget fancy utan mer chillkrök. Typ hela kompisgänget kommer så det blir nog awesome! Och några som jag verkligen saknat. Satte, jag är taggad.

Uppdaterar väl hur det gick imorrn. Då ska förövrigt jag, Mats, Rikard och Stina ut och äta middag för att senare sluta upp hos Berglöf för Late Night Tårtkalas. =)


All in, skål!


pippi

Hej och hallå!
Idag har det varit jobb. Jag och Madde målade om en vägg för att den var ful och för att, ja vi kunde. Tycker det blev rätt awesome faktiskt. Nästa lov kör vi Karlsson på taket.


Ikväll var det meningen att jag skulle åkt till Christa för öl, bad och trevligheter men med tanke på min UVI och antibiotika får jag varken dricka alkohol, ha tighta kläder eller bada. Så det blev hemmakväll. Får ladda inför fredag helt enkelt.
Rikard är här och dricker lite bärs och kollar på Arch Enemy.
Yah mon.
Over



Random, typ.

Yoo.
Fick bli att gå till vårdcentralen i söndags. Och mycket riktigt, urinvägsinfektion. Det suger. Hårt.
På kvällen såg vi en ganska knäppt mysig film, The Orphanage. Trodde den skulle vara asläskig men det var den inte. Sjukskrev mig också igår. Låg som en jävla ankunge i soffan och frös och mådde allmänt skit.

 

Idag öppnade jag. Så är sjukt trött. Mår lite bättre också, bara det att jag får så sjukt ont i huvudet av antibiotikan och så har jag ont i ryggen (njurarna). Men men, slutade tidigt så körde lite badminton med mamma. Nästa vecka ska vi få hjälp att limma på nya gummin på våra pingisrack (eftersom mitt pingislim tydligen är förbjudet nuförtiden) så vi kan pingponga ordentligt också.

Btw, vi ska måla om ena väggen på jobbet imorrn. När katten är borta...

 

Nu ska jag och Mats kika på nya avsnittet av "How I met your mother".

 

 

Stort GRATTIS på födelsedagen, gamle man!

 

 

 

 

 

 

 

 


Ventil

God morgon!

Idag har det mest varit pyssel här hemma på schemat. Håller på att frosta av frysen för tillfället men har tagit en paus.
Drömde askonstiga drömmar i natt. Drömde att jag vaknade (trodde på riktigt att jag gjorde det) och att Hitler spökade hemma hos oss. Det va skitläskigt. Tänk er en mörk skuggfigur som står och heilar hela tiden. Vaknade och hade jättesvårt att somna om. Kommer ihåg att jag var jätterädd men nu låter drömmen rätt töntig faktiskt.

Tror att jag har fått urinvägsinfektion igen. Hade ju en period för flera år sedan då jag hade det jämt, typ en gång i månaden. Jaja, det märks nog lite senare- brukar få rätt hög feber..


I alla fall.
Vill bara påpeka en sak. Det här är min blogg. Min dagbok. Min ventil ut i etern. Jag skriver det jag vill skriva, de tankar jag har för att ja, ventilera. Det är inte meningen att nån ska läsa och bli sur.
Jag för ner mina tankar och det vill jag göra. Så. Sagt.




tankar

Igår var det nyår. Det var ett av mina bästa nyår hittills. Annars brukar nyår inte vara något speciellt tycker jag. Men igår kändes det verkligen som att vi sa hejdå till det gamla året och välkomnade ett nytt.
Så idag har det bara blivit deg i soffan och pizza.


Snöig nyårsbild


Det känns ganska skönt att ha tagit avstånd. Fast det blir ju lite som när det tagit slut med pojkvännen, att man tänker "vi hade det ju så kul när vi..." Men men.



RSS 2.0