hektiskt schema =)

Men jag gillare!

 

 


Ja, jag kan nästan allting.

Nån som t.ex. vill erbjuda mig jobba inom photoshop-branchen?



Har haft ett härlig jullov, med familj och goda vänner men känner helt ärligt att jag skulle behöva semester. Har hängt hos Tobbe och Kattis en del, lekt på Anchor och haft det allmänt bra. Men jag är fortfarande sjukt trött.
Köpte mig i alla fall en myspys kofta igår (Kattis också) med hög polokrage så jag inte fryser ihjäl.

Har införskaffat biljetter till Sweden Rock nu också. Blev 4-dagars i år till skillnad från tidgare. Längtar så in i bomben vill jag lova. Har börjat kolla lite smått också efter husbilar att hyra och det känns ju skönt nu att Mats äntligen slipper köra själv. Dessutom har det utlovats dusch-lån när vi är där nere! AWESOME.

Annars är jag helt inställd på att åka till London nån gång innan sommarn. Vore skojsigt att hälsa på Adis fru Madde som bor tillfälligt där. Tycker lite synd om dom som måste vara ifrån varandra så länge. Men men, är taggad för det också. Är sugen på att shoppa lite och åka dubbeldäckare. =)

I morgon börjar jobbet igen. Måste man? Ska även försöka ta tag i lite studier, typ plugga upp engelska C för att sedan kunna plugga lite annat. Kanske borde bestämma mig för vad?
Vill inte fastna, blir ju sjukt gammal snart..



RSS 2.0